woensdag 22 maart 2023

Welkom op de RTL7 pagina van MotorNL TV. Momenteel worden de herhalingen uitgezonden van onze programma. Op deze pagina kun je de items vinden die we in het programma behandelen, de prijsvragen en andere informatie.

MotorNL TV is volgend jaar (2023) in het voorjaar weer te zien op RTL7. Hou onze website in de gaten voor meer informatie. De presentatie is in handen van Bart Verhoeven, die samen met cameraman Pieter van Gend motoren test, evenementen bezoekt en kijkers helpen met het uitzoeken van de juiste motorkleding.

Bekend van RTL7 MotorNL TV

RTL7 Zondag 29 Mei 2022

In deze aflevering testen we de 500cc lijn van Honda. De CB500F, CBR500R, CB500X en de CMX500 Rebel. Daarnaast rijden we met de Moto Morini X-Cape én gaan we personal shoppen naar artikelen die je goed kunt gebruiken voor de zomer/vakantie.

RTL7 Zondag 22 Mei 2022

In deze aflevering testen we de Kawasaki Z650 RS. Daarnaast gaan we op stap met de KTM 1290 Super Adventure én gaan we personal shoppen naar avontuurlijke motorkleding.

RTL7 Zondag 15 Mei 2022

In deze aflevering testen we de Benelli Leoncino 800. Daarnaast gaan we op stap met de BMW CE-04 elektrische motorscooter én gaan we personal shoppen met een dame naar casual dames motorkleding.

RTL7 Zondag 8 Mei 2022

In deze aflevering testen we de Kawasaki Versys 650 met een aantal lezers en leden van onze Riders Club. Daarnaast gaan we op stap met de Honda NT1100 en de Africa Twin én gaan we personal shoppen met een kijker naar sportieve motorkleding.

RTL7 Zondag 1 Mei 2022

In deze aflevering testen we de woeste Suzuki nakedbike GSX-S1000. Daarnaast gaan we op stap met de Ducati Multistrada V4S en gaan we personal shoppen met een kijker naar casual mannenkleding.

RTL7 Zondag 24 April 2022

In deze aflevering zijn we op bezoek bij het Mega MotorTreffen in het Autotron in Rosmalen, waar MotorNL abonnees, Riders Club leden en betalende gasten na een lange Coronaperiode elkaar weer konden treffen, proefrijden en genieten van diverse activiteiten.

Daarnaast test onze vlaamse collega Jelle Verstaen de nieuwe Harley-Davidson Nightster 2022 en gaan we met een kijker personal shoppen naar een nieuwe Gore-Tex outfit.

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image