Ducati's kiek'n

Door Redactie in Nieuws, dinsdag 13 Mrt 2018 01:03
Aanstaande vrijdag en zaterdag seizoensopening bij Ducati-dealers. 2018 Ducati Panigale V4 neus

Hoewel de vooruitzichten (alweer) sneeuw voorspellen, is het potverdikkie alweer half maart en tijd toch echt eens met het nieuwe motorseizoen te beginnen. Ducati heeft voor aanstaande vrijdag 16 en zaterdag 17 maart haar 'Start of Season 2018' gepland en steekt daarmee de vinger op naar de weergoden die daarmee hopelijk eindelijk de hint zullen snappen.

TESTRIJDEN
Alle officiële dealers houden open huis en bieden je de mogelijkheid de nieuwste modellen aan de tand te voelen. Dit zijn: Monster - Diavel/XDiavel - Multistrada - SuperSport - Hypermotard - Panigale - Scrambler 800 cc Desert Sled in nieuwe kleuren.
En als we je een tip mogen geven: vrijdag biedt vooralsnog nog de hoogste temperaturen en de minste kans op sneeuw...

RONDKIJKEN
Tijdens Ducati's Start of Season biedt Ducati speciale aanbiedingen en heb je de gelegenheid de laatste accessoires en nieuwste stukken in de kledinglijn te bekijken en natuurlijk lekker in de showroom te neuzen. Het is alleen nog even wachten op de Scrambler 1100. Die zal pas vanaf eind maart / begin april bij de Ducati-dealer te zien zijn. Beetje ongelukkig gepland, maar het hoort ook wel een beetje bij Italianen, nietwaar?

Tags:

Gerelateerde artikelen