zondag 5 februari 2023

Herman Brusselmans: ‘Als motorrijden dan toch iets is voor oude mannen, dan wil ik het ook doen’

Er is iemand van vierentachtig en die heeft een paar oudemannenkwalen, of eigenlijk meer dan een paar: hij hoest zich kapot van te lang en te veel roken, hij is doof aan één kant en bijna aan de andere kant, zijn ogen ontdekken nog maar een deel van de hem omringende werkelijkheid, hij heeft in recente tijden twee keer een liesbreuk gehad, zijn heupen zijn sukkels, hij is krom gaan lopen, en hij is ook halsstarrig, veeleisend en niet lief voor z’n vrouw, een tweeëntachtigjarig dametje,...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Herman Brusselmans
Herman Brusselmans werd geboren te Hamme op 9 oktober 1957. Na veel vijven en zessen groeide hij uit tot misschien wel een heel belangrijk auteur. De schrijver is bescheiden, beleefd en vriendelijk. En heel belangrijk ook: motorrijder. Herman schrijft inmiddels al vele jaren columns voor Promotor en MOTO73.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen