woensdag 27 september 2023
MOTO73 19 2021

Hardloper: Suzuki GSX-S1000GT

Met de Suzuki GSX-S1000 heb je een basis om je vinger bij af te likken. Een blok dat loopt als een dolle, een zithouding waarin je het uren uithoudt en een rijwielgedeelte dat vooral wil. Met de GSX-S1000GT heb je wat te kiezen.

Moto Guzzi V85 85 TT Travel vs Suzuki V-Strom 1050XT

Kijk verder dan je neus lang is. Er zijn meer avonturenvrienden dan de GS, KTM of sinds kort de Pan Americana! Waarom doen wat iedereen doet. Wees een vent en probeer wat anders. Lekker individueel meedoen aan een toerrit.

Die kleine uit Duitsland: BMW G310R

Niet alles uit Duitsland is dik en duur. Der oosterburen produceren ook lichte tweewielers voor de kleine beurs. Spot-on motorfoetsen die gelikt zijn en geliked. We stuurden onze jongste redacteur op pad met de opdracht zoveel mogelijk sympathie te scoren.

De Kreidler-boys

De jaren ’70 waren ruig. De motorfiets veranderden van gezapig volksvervoer tot gevaarlijke jongvolwassendroom. Vergeet het sturen, maar hárd gingen ze. Die jaren brachten ook markante kerels voor, zoals Van Veen. Een zakenman die van een burgermansbrommer een gelikte crosseer maakte.

Gebruikt rijden: Kawasaki ER-6f

Je hebt van die motoren die niet kapot te krijgen zijn. De Kawasaki ER-6f is er zo een. Misschien niet moeders mooiste, maar wel oerdegelijk en betrouwbaar. Een eerste motor ook die je nooit meer vergeet. Een platonische relatie die immer duurt.

Tien jaar zonder Marco

Je hield van hem of niet. Marco Simoncelli was een zondagskind die met zijn gulle lach een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten. Een decennium geleden verloor hij zijn leven, maar zijn populariteit is nauwelijks gedoofd.

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image