Promotor editie 1 – 2021

Wil je Promotor editie 1 -2021 als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Wil je hem online bestellen als losse editie? klik hier. GRATIS thuisbezorgd!

Multitest: Middenklasse-allroads

We zetten in het middenklasse-allroadsegment de gevestigde orde Kawasaki Versys 650, Suzuki V-Strom 650 en Yamaha Tracer 7 tegen nieuwkomer CF Moto 650MT. Hoe houdt de Chinese CF Moto zich tegenover de drie Japanners?

Propellers in de prut

Ter nagedachtenis aan de crashes van Engelse gevechtsvliegtuigen in de Tweede Wereldoorlog zijn er in Noord-Holland op diverse plekken propellermonumenten neergezet. Dit interessante thema levert een mooie toer vol wetenswaardigheden op.

Eerste test: Yamaha MT-07

Yamaha heeft de MT-07 qua uiterlijk flink aangescherpt en natuurlijk de crossplane-tweecilinder aangepast aan de Euro 5-norm. Wij rijden ermee in Zuid-Frankrijk om te testen hoe de verbeteringen hebben uitgepakt.

Getest: 9 sets winterhandschoenen

Met moderne materialen en uitgekiende concepten bieden winterhandschoenen tegenwoordig een verbazingwekkende pasvorm en een hoogstaand gripgevoel, veel comfort en optimale beweeglijkheid. We hebben negen sets winterhandschoenen uitgebreid getest.

Eerste test: Triumph Rocket III GT

Indrukwekkende, bijna afschrikwekkende, waarden tekent Triumphs Rocket III GT op. Toch bestempelt de Britse motorfietsfabrikant hem als moeiteloze toermotor. Klopt dat?

Oostenrijk: Kalkalpen

Als je van verrassingen houdt en Oostenrijk eens voor jezelf wilt hebben, moet je het een keer helemaal anders doen. Hans Avontuur sloeg vóór Salzburg linksaf en belandde in droomterrein.

EN VERDER

  • Voorwoord
  • Itchy Boots en de wereld NIEUW!
  • Eerste versnelling
  • Column Boudewijn Geels
  • Op pad: Wintertoer
  • Garage29
  • Op pad: Opvallende plaatsnamen NIEUW!
  • Mr GPS
  • Column Herman Brusselmans
  • Eerste test: BMW R1250GS 40 years GS

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?