Promotor editie 10 – 2021

Wil je Promotor editie 10 – 2021 als abonnee digitaal lezen? Klik hier.

Aprilia Tuareg 660

Als relatief klein merk weet Aprilia goed van zich af te bijten. Onder de hoede van de Piaggio Groep stuurt Aprilia de een na de andere schoonheid de wereld in. De RSV is retesnel, de Tuono befaamd en de RS660 geroemd. Kan de Tuareg 660 al die eigenschappen in zich verenigen?

Eiland hoppen zonder boot

Leg een oude kaart van Nederland op tafel en je verwondert je over het vele water en de vele eilanden waaruit Noord-Holland en Friesland bestonden. Dat is tegenwoordig aaneengesloten gebied, met dank aan inpolderingen. Maar denk daar weer water voor in de plaats en dan kun je eiland hoppen!

Honda NT1100

De Honda-paralleltwin is een bron is van inspiratie voor de ontwikkelafdeling. De Africa Twin doet het ermee, de CMX1100 Rebel evenzo. En nou tovert diezelfde afdeling een introverte crossover tevoorschijn. Weer met dat blok. Wat staat er nu nog op stapel; een sportmotor?

Pfalz

In zijn speurtocht naar uitdagende toergebieden niet al te ver rijden, stuit Hans Avontuur op de Pfalz. De streek ligt ingeklemd tussen de Vogezen en het Zwarte Woud, tegen de grens met Frankrijk. De bergen tippen de 1.000 meter aan. Prachtig heuvelland dus. En ’s avonds puf je uit met uitgelezen wijnen.

Kawasaki Z650RS

Zoek je een handelbare en niet al te zware retro-toermotor, dan zit je met de Z650RS op een zetel. De Kawasaki blinkt uit in gebruiksgemak gekoppeld aan een niet al te giftig temperament. Makkelijk toeren in stijl met pothelm, leren jack, jeans en sneakers. Een goed vooruitzicht, toch?

Ducati Multistrada V2

Ducati maakt het ons gemakkelijk met de toevoeging V2 en V4. De laatste is een straf voor je portemonnee, maar ontegenzeggelijk exclusief. De eerste is voor Ducati-rijders die motorrijden zonder poespas belangrijk te vinden. Hoewel?

En verder

  • Column: Jan Kruithof
  • Itchy Boots: Zuid-Afrika
  • Motornieuws
  • Column: Boudewijn Geels
  • Producttest: tanktassen
  • BMW Motorrad International GS Tropy Qualifier
  • Terug naar Dakar, deel 2
  • MrGPS
  • Column: Herman Brusselmans
  • Vreuls Plaatsnamenkabinet: De Hel
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?