Benelli Museum weer open voor publiek

Heel veel bedrijven in Italië moesten de afgelopen maanden gedwongen de deur sluiten. Het virus trok een spoor van menselijk leed door Noord-Italië. De verwachting is dat het ergste achter de rug is en langzaam komt Italië weer tot leven. Onlangs ging het Benelli-museum opnieuw open voor het publiek.

Om de heropening van het museum te vieren, is de toegang tot het museum gratis. Dit lijkt misschien contraproductief, maar het museum is gewoon blij om weer open te zijn. Het wil maar wat graag laten zien waaraan het personeel gedurende heeft gewerkt.

Het museum onderging enkele veranderingen. Er zijn vier zalen toegevoegd met zijn gevuld met ongepubliceerd materiaal en er zijn belangrijke updates geweest voor de rest van het museum, inclusief multimediacenters. De collectie van het museum bestaat uit meer dan 200 motorfietsen, wat alleen al reden genoeg is om een bezoek te brengen.

Wat ook de moeite waard is: het museum beschikt over een zeer uitgebreide bibliotheek met documenten en publicaties.

Meer info, check officinebenelli.it

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL