woensdag 1 februari 2023

Eli Tomac is de 2020-AMA Supercross-kampioen

Eli Tomac is de 2020-AMA Supercross-kampioen. En dat is om twee redenen bijzonder. Ten eerste is het voor Tomac zijn eerste titel in de 450SX, de koningsklasse, en ten tweede zag het er half maart naar uit dat we helemaal geen kampioen zouden zien in de Supercross. Uiteindelijk wist Tomac op zijn Kawasaki KX450 zeven van de zeventien wedstrijden te winnen en bleef hij Cooper Webb (KTM) en Ken Roczen (Honda) zo ruim voor. Met zijn 450SX-titel bevindt hij zich in een zeer select geze...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen