Bijzondere motorvliegreis naar Japan

Italië, Spanje, Noorwegen, Polen, het zijn allemaal landen waar je ooit een keer met de motor moet hebben gereden. Japan hoort zonder twijfel ook bij deze landen, alleen is dat wel een pittig stukkie sturen. Iets te pittig voor een zomervakantie zelfs, maar gelukkig biedt een samenwerking tussen het Nederlandse SADS en Moto Tours Japan mogelijkheden.

Tijdens deze dertiendaagse reis rij je over ongeveer 2.000 kilometer door het mooiste en oudste gedeelte van Japan. Naast het vele rondreizen neem je ook de rust om tijdens drie volledig verzorgde excursiedagen de cultuur van Japan te leren kennen.

Totaal andere wereld

Je rijdt gemiddeld 200 kilometer per dag over altijd goede asfaltwegen, met als hoogtepunt een berg van 2.172 meter hoog. De start van deze indrukwekkende reis is in het traditionele Kyoto, waar je je direct in een totaal andere wereld waant met de prachtige tempels. De reis voert daarna langs onder andere Lake Biwa en Lake Kawaguchi met zijn warmwaterbronnen. Overnachten doe je in vier- of vijfsterrenhotels met een mooie mix van moderne hotels en Japanse ryokans, de traditionele Japanse familiehotels.

Wat betreft motoren kun je kiezen uit onder andere een Ducati Multistrada, een BMW R1200GS of een Honda Africa Twin. Daar kan het zeker niet aan liggen.

Vrijblijvende voorinschrijving

Omdat er een minimum aantal deelnemers nodig zijn, is er een geheel vrijblijvende voorinschrijving geopend, zodat in december kan worden beslist of deze reis doorgaat. Het prijsniveau ligt rond de € 7.000,-. Surf voor meer informatie naar www.sadsmotorreizen.nl.

Heb je interesse, kom dan naar de informatieavond op vrijdag 13 december bij Affetto Ducati in Overasselt, waar reisgenoten van de 2019-reis hun ervaringen komen delen en ze meer op de details van de reis ingaan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL