Bromm’n en Kiek’n op Asser TT-circuit

De organisatoren van BromfieTTs hopen aanstaande zondag duizenden brommers te verwelkomen op het TT-circuit van Assen. Om 10.00 uur gaan de startlichten op groen voor bromfietseigenaren, passagiers, clubs, verenigingen, maar ook voor nieuwsgierige bezoekers die zich graag nog eens onderdompelen in de brommertijd.

Zelf de baan op
Er valt van alles te zien rondom de baan. Allereerst de brommers van de bezoekers (die in aanmerking komen voor de mooiste, meest originele of meest authentieke bromfiets), maar ook een onderdelenmarkt waar je ook eigen spullen kunt verkopen. Bromfietsmerk Mash biedt de mogelijkheid om het gevoel van brommer rijden opnieuw te beleven op de Fifty modellen. Om 11.00 uur, 12.40 uur en 14.50 uur krijgen bezoekers de gelegenheid om op het legendarische Grand Prix asfalt te rijden onder het oog van toeschouwers en media. De circuitsessies vinden plaats op normale brommersnelheid (ca. 50 km/h).

Races met klassiekers
Op het TT-circuit hoort geracet te worden en dat wordt verzorgd door de ‘Klassik Trophy’ met racemachines van weleer. Aan de start onder meer historische tweetakt Grand Prix machines in de 50cc Eurocup, de 125cc, 250cc en 350cc klasse. Maar ook races met klassieke Superbikes tot bouwjaar 1990, Boxers en Twins en een wedstrijd in de BeNeCup staan op het programma. De entree voor BromfieTTs bedraagt tien euro. Entree met bromfiets en toegang tot de circuitsessies kost 25 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL