Doorwaaien met Dane

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Met de zomervakantie in het vooruitzicht, is een lekkere doorwaaijas natuurlijk een must-have. Zoals bijvoorbeeld de DANE Sorø motorjas, een combinatie van slijtvast textiel en luchtig mesh materiaal voor een veilig en toch comfortabel gevoel, ook als het erg warm is. Uiteraard zijn de ellebogen en schouders standaard voorzien van EN 1621-1 protectoren en kun je de Foam-Shock-Absorber op de rug vervangen voor een gecertificeerde rug protector. Voeg hierbij nog de 3D-MESH ZONE in de voering en de diverse verstelmogelijkheden bij voor extra comfort en je hebt de ideale zomerjas voor die geplande zomerse motortoertochten.
 
Graag je outfit helemaal compleet maken? Ga dan eens langs bij een van de MotoPort vestigingen voor de bijpassende zomer doorwaai motorbroek Fano II, een bijpassende motorjeans of een van de luchtige zomerse handschoenen uit de DANE collectie.

De DANE Sorø is verkrijgbaar in de heren maat 48-64, in de kleurcombinaties zwart/wit, zwart/grijs/signaalgeel en lichtgrijs/rood/zwart.

DANE producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de MotoPort vestigingen in Nederland en via de webshop van MotoPort. Kijk voor meer informatie op www.dane.eu

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?