EK-cross Markelo afgelast

Ze hadden zich er zo op verheugd in Markelo, waar komend weekend 7 en 8 juli op crosscircuit “De Herikerberg” de laatste kwalificatiewedstrijd van het EK-cross voor de klassen 65cc en 85 cc zou plaatsvinden. Voor de dames zou het zelfs de slotwedstrijd van hun EK zijn. Maar helaas, door de aanhoudende droogte is het in de bossen zo kurkdroog, waardoor de kans op een bosbrand levensgroot is. De kleinste vonk zou al voor een catastrofe kunnen zorgen. Daarom wordt het door de brandweer niet verantwoord gevonden de wedstrijd doorgang te laten vinden. Het is met pijn in het hart dat MC Ons Genoegen deze beslissing heeft moeten nemen, maar het is niet anders. Een vervangende wedstrijd op een ander circuit te organiseren bleek op zo korte termijn niet mogelijk.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.