zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EK-cross Markelo afgelast

Ze hadden zich er zo op verheugd in Markelo, waar komend weekend 7 en 8 juli op crosscircuit “De Herikerberg” de laatste kwalificatiewedstrijd van het EK-cross voor de klassen 65cc en 85 cc zou plaatsvinden. Voor de dames zou het zelfs de slotwedstrijd van hun EK zijn. Maar helaas, door de aanhoudende droogte is het in de bossen zo kurkdroog, waardoor de kans op een bosbrand levensgroot is. De kleinste vonk zou al voor een catastrofe kunnen zorgen. Daarom wordt het door de brandweer niet verantwoord gevonden de wedstrijd doorgang te laten vinden. Het is met pijn in het hart dat MC Ons Genoegen deze beslissing heeft moeten nemen, maar het is niet anders. Een vervangende wedstrijd op een ander circuit te organiseren bleek op zo korte termijn niet mogelijk.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen