Circuit Paul Ricard is te koop

Paul Ricard is misschien wel een van de meest legendarische circuits van de motorsport. Paul Ricard roept ook beelden van de – zo niet dé – grootste GP500 races aller tijden. Toch is Paul Ricard is weer te koop.

De algemeen directeur van Ricard, Stephane Clair, heeft bevestigd dat Paul Ricard in de verkoop staat. Hij kondigde de beslissing van de huidige eigenaar, Slavica Ecclestone, de ex-vrouw van Bernie ‘F1’ Ecclestone, aan tijdens een persconferentie in Var-Martin.

Clair legde uit dat niet alleen het circuit te koop is, maar ook de luchthaven en de twee hotels die erbij horen. ‘Momenteel worden verschillende biedingen doorgerekend die voor een mogelijke overdracht van de aandelen in aanmerking komen. We hebben het dan over de totale verkoop van het circuit, inclusief het vliegveld en de twee hotels. Investeerders buigen zich over de ontwikkelingscapaciteiten. Als er een bieding doorgaat, komt er een verkoop, misschien dit jaar, misschien volgend jaar. Anders blijft Slavica de eigenaar.‘

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL