Honda bouwt online Technology Simulator voor Africa Twin

Kennelijk is het TFT LCD Multi-Information Display (MID) van de Africa Twin zo uitgebreid dat Honda USA een interactieve Technology Simulator heeft laten bouwen. Honda wil hiermee bestaande en potentiële klanten de geavanceerde MID helpen te doorgronden.

Alle CRF1100L Africa Twin-versies – zowel de Africa Twin als de Africa Twin Adventure Sports – hebben een:

  • 6,5 inch touch-panel TFT LCD Multi-Information Display (MID)
  • stuurbediening met functies zoals Apple CarPlay integratie
  • activatie/annulering van ABS en G-modus
  • aanpassing van de instellingen voor Honda Selective Torque Control (HSTC)
  • wheelie control
  • rijmodi
  • gebruikersmodus
  • en op versies die het betreffen: vering en DCT
  • tijd, snelheid, enz.

Met de nieuwe Technology Simulator kun je de MID virtueel besturen om de interactie op de motor na te bootsen.

De Technology Simulator is te vinden door naar beneden te scrollen op de Africa Twin pagina van Honda USA. Klik vervolgens op ‘Check it out’, kies een taal en selecteer Kilometer/Celsius of Mijl/Fahrenheit en klik op ‘Start’. Om vertrouwd te raken met de simulator word je eerst aangemoedigd de secties ‘Informatie’ en ‘Navigatie’ te verkennen. Die zijn toegankelijk via knoppen in de rechterbovenhoek van het scherm.

Ga naar de Honda Technology Simulator

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?