Circuitrijden op Carole

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Tweede paasdag, maandag 21 april 2014, gaat Affetto Ducati weer rijden op het Circuit Carole, bij Parijs. Ze hebben voor deze dag gekozen, zodat niemand een extra vrije dag hoeft op te nemen. Er zal voor ieder wat wils zijn. Er kan gekozen worden om vrij te rijden en voor degene die echt beter wil leren rijden is er de mogelijkheid te kiezen voor begeleiding met camera, waarna evaluatie. De kosten zijn inclusief overnachting en ontbijt: € 215,00.

Het is mogelijk een dag eerder te overnachten, zodat Parijs op eerste paasdag bezocht kan worden. Voor aanmelding: kijk op www.sads.nl bij evenementen. Voor  vragen over de dag of mogelijkheid om mee te rijden, bel gerust: 024-6222001 of mail naar info@affettoducati.com. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL