Nieuw op MOTOR.nl: persberichten

Motortesten, nieuws, diepgravende techniekverhalen, iconische motorfietsen, onderhoudstips, opinieverhalen, sportnieuws en veel meer lekkers: sinds begin 2014 vullen we MOTOR.nl met veel eigen redactionele artikelen. Waar vroeger een persbericht nog wel eens de headlines kon halen, is dat nu voorgoed verleden tijd. Op die manier scheiden we het kaf van het koren.

Toch merkten we dat sommige persberichten het lezen best waard zijn. Sommige lezers zullen immers best rijles willen van Troy Bayliss, terwijl anderen wel geïnteresseerd zijn in een groot treffen van ratbike-liefhebbers of graag een andere uitlaat onder hun Z800 zien.

Om dit soort berichten toch te tonen, maar niet prominent op de frontpage, hebben we de rubriek ‘Persberichten’ in het leven geroepen. Deze rubriek is te benaderen via de menuknop ‘Actueel’, waarna je de persberichten vanzelf tevoorschijn ziet komen. Hier komt elk persbericht in te staan dat op ons emailadres (redactie@motor.nl) binnen komt, mits geschreven in het Nederlands en met een foto. Tevens zie je de laatste persberichten altijd rechts in beeld, zodat je vanzelf ziet of er voor jou iets interessants tussen staat.

Kortom: zo houden we de homepage vrij voor écht nieuws en redactionele content, maar missen we geen toertocht, nieuwe motorjas of aanbieding van een motorfabrikant. En als we zo’n persbericht nou gewoon nieuwswaardig vinden? Tja, dan maken we er gewoon een redactioneel artikel van en komt het op de nieuwspagina en de homepage.

Foto: Emma Balt

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.