De eerste TankTasTocht van 2019!

Afgelopen weekeinde had Promotor z’n eerste TankTasTocht van het jaar. Ondanks het toch wel frisse weer – zaterdag sneeuwde het zelfs! – wisten toch bijna honderd motorrijders de fotostop bij Motorcamping Bij het Vuur – Grobbedijk, Zieuwent – te vinden. In de Barn brandde de open haard, wat door menig afgekoelde motorrijder zeer op prijs werd gesteld. Corrie en Jan bespaarden dan ook niet op houtblokken waardoor het ook genoeglijk warm bleef. Sommige deelnemers hadden het zo naar hun zin dat ze het knap lastig vonden het tweede deel van de route te rijden.

Sterke trek

Zo’n kil ritje zet natuurlijk ook lijf en leden aan tot het verbranden van extra calorieën. De dreigende hongerklop werd voorkomen door het broodje bal en/of hamburger, waarvan het hoofdbestanddeel – gehakt – de avond tevoren al in de keuken door Corrie was voor gegaard alvorens uren in de jus te pruttelen. En we kunnen je verzekeren: dat levert een sappig resultaat op.

Maar de ontmoeting met Promotor-rijders die je een maand of vijf voor het laatst hebt gesproken, blijft toch echt het leukst. Dergelijke gesprekken gaan werkelijk over alles, van privézaken tot de komende motorreizen. En wanneer er een TankTasTocht-vriend met een nieuwe motor het erf van de motorcamping opreed, ging het gesprek natuurlijk daarover.

Tweede TankTasTocht op Mega MotorTreffen 18 & 19 mei

De fotograaf van dienst laat weten dat hij er – opnieuw – geweldig van heeft genoten en ziet jullie – en andere motorrijders – graag weer langs zijn camera komen tijdens de tweede TankTasTocht. Die vertrekt op 18 & 19 mei vanuit de Expo Haarlemmermeer, waar wij dan het derde Mega MotorTreffen organiseren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL