Mega MotorTreffen: parkeer je motor in het festival!

Als je de Expo Haarlemmermeer binnen rijdt, waan je je echt op de Mainstreet van Daytona in Florida. Honderden motoren staan er geparkeerd! Het Mega MotorTreffen begint al op de mega overdekte parkeerplaats. Motor eenmaal op de bok, sta je middenin het festival. Brullende motoren rijden af en aan, de geur van vers bereide kwaliteitsnacks, het enthousiaste geroezemoes van motorrijders die elkaars motoren bewonderen.

Op de indoor motorparking voel je dat je bij een community hoort, de community van MotorNL.

BESTEL HIER JE KAARTJE VOOR HET MEGA MOTORTREFFEN

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?