De Royal Enfield 650 Twins verkopen als een dolle

Net als alle motormerken heeft ook Royal Enfield het moeilijk met de verkoop van motorfietsen. In maart daalde de verkoop in India met 44 procent, volgens Car & Bike. Maar er is ook goed nieuws. De 650 cc-motoren, de Interceptor 650 en de Continental GT, verkopen allebei nog vrij goed. Van beide motorfietsen gingen tot nu toe meer dan 20.000 stuks over de toonbank, wat meer is dan de verkoopprestaties van andere premium motoren in India.

Tot zover de verkopen in India, want deze modellen worden ook in elders in de wereld verkocht. Rushlane meldt dat de export van Royal Enfield in maart zelfs met 33 procent is gestegen. De 650 Twins staan met grote aantallen bovenaan de exportlijst, wat suggereert dat Royal Enfield een echte winnaar in handen heeft. Als deze motoren ondanks een wereldwijde pandemie nog goed verkopen, stel je dan eens voor hoe goed ze het zouden doen als er geen pandemie zou zijn geweest.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL