De Steile Wand stopt

De Steile Wand van Henny Kroeze is toch wel een fenomeen an sich, want in Nederland was hij nog de enige die de aloude waaghalzenactie in leven hield. Kroeze gaat met pensioen, maar opvolging is er niet, dus wordt de Steile Wand naar het buitenland verkocht. Je kunt het spektakel gelukkig nog één keer aanschouwen.

Tijdens de Hollandse Motorbeurs komt Kroeze namelijk voor een laatst keer in actie in zijn ‘Wall of Death’, waarna het doek definitief valt. Toegang voor de Hollandse Motorbeurs op 16, 17 en 18 november is gratis, dus dat een eventuele aanslag op het huishoudboekje is geen reden deze allerlaatste kans aan je voorbij te laten gaan.

Overigens hebben we hier op de redactie een bijzondere band met de Steile Wand van Henny Kroeze, aangezien Henny het aandurfde MOTO73-hoofdredacteur Eddie de Vries in 2014 los te laten in zijn Steile Wand. Aan boord van een Tomos-bromfiets mocht Eddie het gaan proberen en ondanks dat het niet meeviel, lukte het hem. 

Uiteraard hebben we daar beeld van ook!

Foto: Steilewand.nl
Video: Motor.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL