Livewire maakt debuut op EICMA Milaan

De nieuwe, volledig elektrische Harley-Davidson LiveWire maakt zijn Europese debuut op EICMA, Milaan, op 6 november 2018. Deze eerste publieke presentatie van de elektrisch aangedreven LiveWire in Europa biedt bezoekers de kans de productie-klare motorfiets van dichtbij te bekijken. Voorheen was alleen een prototype beschikbaar.

De LiveWire, die in 2019 in de showrooms staat, is de eerste in een portfolio van elektrische tweewielers van Harley-Davidson, zoals in juli aangekondigd als onderdeel van de versnelde groeistrategie van de onderneming, More Roads to Harley-Davidson. Deze versnelde groeistrategie is een agressieve, veelzijdige benadering om meer rijders op de motor te krijgen, nieuwe categorieën te betreden en de Harley-Davidson winkelervaring verder te verbeteren. Naast de LiveWire heeft het merk ook een Adventure en Streetfighter model gepresenteerd voor 2020.

In 2014 mochten wij het prototype van de Livewire al rijden in Miami. Zie hier het verslag en de motor hoe hij er toen bij stond.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?