EBR: starten en rijden

We hebben er even op moeten wachten, maar na een tijd van hoopvol klinkende berichtgeving zonder concrete uitkomst, kregen we vandaag bericht dat de vlag uit kan: EBR start definitief door!

Nieuwe geldschieter Liquid Asset Partners heeft het startsein gegeven om de productie van de 2016 1190SX en 1190RX te gaan beginnen. “Ik kan niet wachten tot de eerste motoren van de band rollen, want ik heb mijn hart en ziel gegeven voor dit bedrijf. Ik wil echt dat de wereld meekrijgt hoe goed onze motoren zijn!” aldus oprichter en ‘chief technical officer’ van het herboren merk. De eerste motoren zouden 17 maart al gerold moeten worden.

Met het reanimeren van de productielijn afgerond, gaat EBR nu werk maken van het herinrichten van een dealernetwerk. Alle voorzieningen zijn al getroffen, maar de juiste mensen moeten nog gevonden worden.

Op 18 maart houdt EBR een grote fan- en persdag bij de fabriek in East Troy in Wisconsin. Op diezelfde dag worden ook overbodige delen van de oude firma geveild als onderdeel van de doorstart, wat betreft EBR de ideale gelegenheid voor liefhebbers om een stukje EBR-geschiedenis te bemachtigen.

Jammer dat het zo ver weg is…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL