dinsdag 25 juni 2024

EBR pakt door

Sinds Erik Buell Racing onlangs verkocht werd aan Liquid Asset Partners, heeft men niet stilgezeten. De plannen zijn ingezet om de recent gevoerde modellen van EBR, de 1190RX, RS en SX, te kunnen voorzien van vervangings- en slijtagedelen. Ook oudere types wil EBR straks kunnen voorzien van vervangingsonderdelen.

Dit is een stap van het nieuwe EBR om een gedegen basis te leggen voor het heropstarten van het merk. Eerdere doorstarts bleken niet zo succesvol als gehoopt en men lijkt van de fouten te leren en zorgt nu dat ze in ieder geval een vangnet hebben waar huidige EBR-rijders op kunnen rekenen. Daarna zullen ze EBR opnieuw op de markt gaan zetten met nieuwe modellen en motoren.

Erik Buell heeft aangegeven dat het bedrijf in bepaalde aspecten potentie voor succes heeft en dat men juist daar op wil inzetten. Anderzijds let Liquid Asset Partners er nu dus goed op dat de minder potentievolle delen geen oude valkuilen zijn voor de toekomst. 

Al met al, lijkt EBR nu dan toch echt de stappen te zetten om een duurzame doorstart te maken. Wij duimen ervoor!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen