EBR pakt door

Sinds Erik Buell Racing onlangs verkocht werd aan Liquid Asset Partners, heeft men niet stilgezeten. De plannen zijn ingezet om de recent gevoerde modellen van EBR, de 1190RX, RS en SX, te kunnen voorzien van vervangings- en slijtagedelen. Ook oudere types wil EBR straks kunnen voorzien van vervangingsonderdelen.

Dit is een stap van het nieuwe EBR om een gedegen basis te leggen voor het heropstarten van het merk. Eerdere doorstarts bleken niet zo succesvol als gehoopt en men lijkt van de fouten te leren en zorgt nu dat ze in ieder geval een vangnet hebben waar huidige EBR-rijders op kunnen rekenen. Daarna zullen ze EBR opnieuw op de markt gaan zetten met nieuwe modellen en motoren.

Erik Buell heeft aangegeven dat het bedrijf in bepaalde aspecten potentie voor succes heeft en dat men juist daar op wil inzetten. Anderzijds let Liquid Asset Partners er nu dus goed op dat de minder potentievolle delen geen oude valkuilen zijn voor de toekomst. 

Al met al, lijkt EBR nu dan toch echt de stappen te zetten om een duurzame doorstart te maken. Wij duimen ervoor!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?