Indian Motorcycle stelt Riders meeting in Frankrijk uit tot 2021

Vanwege de voortdurende uitbraak van het coronavirus heeft Indian Motorcycle besloten de Riders meeting een jaar uit te stellen. De Franse rallyrit stond gepland voor 29 tot en met 31 mei 2020, maar zal nu van 28 tot en met 30 mei 2021 plaatsvinden.

“Ieders gezondheid staat voorop. We kunnen niet vasthouden aan de oorspronkelijke data. We hebben gezocht naar alternatieven, maar omdat er zoveel onduidelijk is over wanneer de situatie weer enigszins normaal is, zien we ons gedwongen het evenement uit te stellen tot 2021.”

Pierre Audoin, manager van Indian Motorcycle France

De inschrijvingen voor het evenement blijven gehandhaafd. Binnenkort wordt contact opgenomen met alle deelnemers om te bevestigen of ze in 2021 aanwezig kunnen zijn.

“We willen alle 400 Indian-eigenaren en hun 200 passagiers die zich hebben ingeschreven van harte bedanken. We keken ernaar uit om hun passie en enthousiasme volgende maand te zien. Tijdens het evenement in 2021 zullen zij kunnen genieten van een geweldig samenzijn.”

Opnieuw Pierre Audoin.

Het evenement wordt gehouden in en rondom Roim in de Auvergne, in samenwerking met de Indian Saloon en het Baster Museum.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL