Is deze carbon Kawasaki ZX-25R de coolste motor van 2020?

De Kawasaki ZX-25R krijgt een full-factory racemotorbehandeling met carbon stroomlijn, carbon frame en carbon achterbrugbeschermers. En natuurlijk met Showa-vering.

Het mag dan ‘slechts’ een 250cc viercilinder zijn, maar deze Kawasaki in nieuwe racetrim-achtige vorm is voor de liefhebbers ongetwijfeld een van de coolste motoren van 2020 tot nu toe.

De Kawasaki ZX-25R is gebouwd voor deelname aan een Japanse raceklasse. Daarom zitten er ook zoveel prestatiegerichte onderdelen op. Een van de meest voor de hand liggende is ongetwijfeld het volledige carbon frame en stroomlijn. Dat zal een lieve duit hebben gekost. En het is bijna jammer om er sponsor- en teamlogo’s op te plakken.

Het aangepaste rijwielgedeelte wordt geleverd en gebouwd door A-Tech. Het omvat de tank, de airbox, het subframe, de zadelunit, de stroomlijn, het frame en de bekleding van de achterbrug.

Bron: imotorbike.my

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

 • Jan 02/04/2020 at 15:34

  Kan niet, is de mijne

  Antwoord
 • Roel de Geus 02/04/2020 at 18:28

  Beste redactie,
  altijd bereid een vergelijkend warenonderzoek ( prestaties, rijervaring, kosten ) uit te voeren tussen deze Kawasaki en de NXT Rage: http://www.nxtmotors.com

  Groet, Roel de Geus

  Antwoord
 • Martin 02/04/2020 at 21:10

  Zeker tof machientje!
  Wat weegt het?
  Wanneer is het te bestellen?
  Vermogen?
  Komt er nog een uitlaatdemper á-la Ducati en dus die grootte pot weg?

  Antwoord