Jubileumfeest Yamaha TTTCN

2020 staat voor de Yamaha TRX TDM TRACER club Nederland (TTTCN) in het teken van het 25-jarig jubileum. Om dat te vieren houdt de club een spetterend feest voor haar leden, maar ook voor potentiële nieuwe leden. Zie het als een buitenkansje voor TRX-, TDM- of Tracer-rijders.

De TTTCN is een gezellige club met enkele honderden leden die regelmatig samen toertochten rijden, sleutelactiviteiten doen en twee maal per jaar een bochtenweekend hebben in een mooi motorgebied over de grens.

Het feest vindt plaats op zondag 7 juni op Experience Island in Loon op Zand. Deelnemers kunnen onder begeleiding van ervaren instructeurs op hun eigen motor off-roadrijden, 4×4 terreinrijden, quadrijden, jetskiën en met de supersnelle ribboot over het meer. Deelnemers genieten naast de activiteiten van een barbecue en een muzikaal eindfeest.

Voor liefhebbers bestaat zaterdagavond de mogelijkheid om op het terrein te kamperen en zullen vanuit verschillende punten in het land leuke aanrijdroutes beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie en het aanmeldingsfomulier op de website https://tdm-trx-tracer.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL