Kawasaki Ninja H2 SX nu bij de dealer

2018 Ninja H2 SX SE Action 2

De Ninja H2 SX – een toermotor met supercharger – is zonder twijfel één van de meest opzienbarende modellen ooit. En die staat nu dus bij alle Kawasaki dealers. Misschien een idee voor het weekeinde. De verwachting is immers petweer.

De Kawasaki H2 SX is toch wel een unieke motor. Een supercharged toermotor. Hoe verzin je het. Je moet ook niet naar de reden gissen, Kawasaki heeft de Ninja gebouwd omdat het kan. Over het geweldige koppel, het mega vermogen, de intense acceleratie hoeven we het niet meer te hebben. Daarover hebben we afgelopen maanden meer dan genoeg bij stilgestaan. Waarom je dan toch naar de Kawasaki dealer moet gaan?

Nou, de beste man of vrouw staat te popelen om je alles uit te leggen over KTRC, wheelie controle, Power modes, KEBC, cruise controle, KIBS en KCMF. En dan kunnen we natuurlijk niet voorbij gaan aan KLCM en KQS. Zeker weten dat je ‘s avonds in het café gezien wordt als een orakel van Delphi…

De 2018 Kawasaki Ninja H2 SX is beschikbaar vanaf € 21.799,-

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL