Verdien euro’s met je nieuwe Bridgestones

bridgestone_cashback

Bridgestone scoort al jaren aaneen hoge cijfers met hun motorbanden. Toch zijn er motorrijders die Bridgestone links laten liggen. En dat zit ze niet lekker.

Om de haverklap rollen er nieuwe banden uit de bandenfabriek. Bridgestone vormt daarop geen uitzondering. De sporttoer T31 is nieuw, evenals de adventure A41. Recentelijk nog werd de hypersport S21 geïntroduceerd. Alle drie zijn ze van 1 april t/m 31 mei extra voordelig. Besluit je een van deze drie bandensets op je motor te laten monteren, stort Bridgestone 30 euro op je bankrekening. Montagecashbackvergoeding noemen ze dat. Wij noemen het gewoon euro’s.

Een overzicht van deelnemende dealers en de voorwaarden vind je op www.bridgestone-cashback.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?