KTM komt met speciale 250 SX-F Prado

Of je er net zo snel van wordt als Jorge Prado valt ernstig te betwijfelen (zo niet uit te sluiten) maar gaaf is ‘ie wel deze KTM 250 SX-F Prado. Uiteraard een eerbetoon aan het Spaanse supertalent, die dit jaar 16 MX2GP’s won, 31 manchezeges pakte en daardoor afgetekend wereldkampioen MX2 werd. Hij kon het zelfs veroorloven om de GP van Engeland te missen nadat hij tijdens een training een schouderblessure op liep.

Luxe

Naast het inmiddels beroemde startnummer 61 vallen een aantal luxe onderdelen direct op. Zoals de oranje geanodiseerde ‘factory’-kroonplaten, een special carterplaat en een Selle Dalla Valle Factory-zadel. Ook mooi is het op de cross geïnspireerd oranje frame, het oranje achtertandwiel, een goudkleurige Regina-ketting en natuurlijk het design van het Red Bull KTM Factory Racing-team.

Overigens komt er ook een 450 SX-F Cairoli, die zelfs al eind oktober bij de KTM-dealers staat. De 250 SX-F Prado komt pas in december.

De prijs is voor beide modellen nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL