‘Gemeente Rotterdam’ krijgt lachers op z’n hand met brief naar Michael van der Mark

Deze week viel er een opmerkelijke brief van de Gemeente Rotterdam bij Michael van der Mark op de deurmat. Volgens de gemeente heeft Van der Mark ‘geen startkwalificatie, verricht hij geen betaald werk en heeft hij ook geen uitkering.’ Daarom wordt gevraagd of de motorcoureur zich wil melden bij het Rotterdamse Jongerenloket.

De Rotterdammer deelde deze brief gister zelf via Instagram. Lees hieronder de gehele brief:

Brief Michael van der Mark
De brief van de ‘Gemeente Rotterdam’ Bron: Instagram Michael van der Mark

Van der Mark kan zelf vooral hard lachen om de brief, getuige zijn smilies bij zijn post op Instagram. Of de brief ook daadwerkelijk de Gemeente Rotterdam als afzender heeft wordt in grote twijfel getrokken. Hier op de redactie van MotorNL konden we er in ieder geval smalend om lachen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?