Meer politiemotoren op de weg door corona

Anderhalve meter afstand houden. We weten haast niet anders meer, maar nog geen maand geleden stonden we overal nog hutjemutje op elkaar gepakt. In de Efteling, in de supermarkt of in de rij bij het tankstation. Lekker knus zeg maar…

Op sommige plekken gaat die 1,5 meter afstand houden uiteraard beter dan op andere plekken. Neem de politie bijvoorbeeld. Als het kan, houdt ook de politie zich uiteraard aan de richtlijn maar er zijn natuurlijk situaties waar dat niet mogelijk is.

Bijvoorbeeld in de politieauto of bij een aanhouding. Dat is onvermijdelijk in het politiewerk. Maar waar mogelijk houden ze afstand en dat doen ze onder andere door meer de motorfiets te pakken. In je eentje anderhalve meter afstand houden, is nou eenmaal een stuk gemakkelijker.

Om te zeggen dat dit een voordeel is, kan natuurlijk niet nu we midden in de crisis zitten maar we kunnen ons voorstellen dat er meer dan een paar agenten genieten van deze extra mogelijkheid.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL