Klassiekers en racemotoren in de schuur van Frank

De schuur van Frank Massee is een bonte verzameling van klassiekers, motoren voor alledag en racemotoren. Daarom staan Aprilia Pegaso’s, Ducati Multistrada’s, een tot café-racer omgebouwde Yamaha XS650, twee Ducati-racers voor vriendin Mirjam, een Triumph Thunderbird, een BMW R50/2 uit 1961 en een FN Sahara uit 1928 gebroederlijk naast elkaar. Maar deze schuur is meer dan een opslagruimte en sleutelplek. Het is de zoete inval waar mensen graag komen voor advies, gezelligheid en een goed gesprek, terwijl Frank nog maar eens een rondje verzorgt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?