Met de Tesla Cybertruck op motorvakantie

Elon Musk bevestigt op Twitter dat de elektrische ATV Cyberquad in productie gaat. In eerste instantie als optie voor degenen die de nieuwe Tesla Cybertruck. Nu zal die quad ons worst zijn. Maar als die in het bakkie van de pick-up past, kan er ook een motorfiets in. En dat mag van ons best de meest zuipende, meest lawaaiige, meest foute motor zijn die er is. Het gaat immers om de balans. Tenminste, zo rekenen immers ook de mannen in het automobielnetwerk. Tegenover een slobberbak staat een zuinig nippend karretje. Gemiddeld zijn ze even vervuilen. Of schoon, ’t is maar hoe je het ziet.

Daarom gaan wij met de 0-emissie Cybertruck naar de vakantiestek en dan gaan we lekker blazen met, noem er eens eentje, een BossHoss! Een gulzige benzinebrander die zoveel CO2 oplevert dat Andalusië er in de zomer spontaan groen van kleur. Of een willekeurig weiland in De Achterhoek. Nog beter is een Energica, Zero of LiveWire in het bakkie. Dan ben je pas echt goed bezig.

Eens?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL