Moto Morini Milano eerst als Limited Edition

Op de Motorshow van Milaan vorig jaar beloofde Moto Morini een modern eerbetoon aan de 3.5. Voor de Milano in 2019 productie gaat, introduceert Moto Morini eerst een Limited Edition.

De Moto Morini Milano werd in november afgelopen jaar voor het eerst getoond op de motorshow van Milaan. De motor is een eerbetoon aan de 3.5, een 350cc V-twin die in de jaren ’70 de straten van Europa kleurde. De Milano heeft veel retro details en gebruikt het 1.187cc Bialbero CorsaCorta V-twin blok dat eerder de Corsaro 1200 ZT aandreef.

Er zijn veel functie die de beperkte oplage van 30 stuks uniek maken. Het eerste detail dat opvalt is de plaat met het serienummer en de aluminium band op de tank. De tank heeft is uitgevoerd met een metallic twotone lak. Het zadel is handgemaakt met daarin het Moto Morini logo geborduurd. Rizoma spiegels, speciale richtingaanwijzers en witte velglinten geven de Milano een eigen smoel. Verder omvat de levering een Moto Morini jas en -helm.

De Moto Morini Milano – productie 30 stuks – staat te koop voor €17.750,-. Als je wacht tot april 209 kun je de motor voor een paar duizend euro minder aanschaffen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL