Motordief gooit bloempot naar agenten

Dinsdagavond is een 17-jarige jongen uit Hoogerheide aangehouden, omdat hij verdacht wordt van heling van een gestolen motorfiets. Dit nieuws meldt de politie op haar eigen website. De eigenaar van de motor, een man uit de buurt van Venlo bij wie de motor op 8 mei gestolen was, trof deze aan op De Linie in Bergen op Zoom.

Het slachtoffer informeerde de politie toen hij zijn motor aantrof en agenten kwamen meteen ter plekke. De verdachte is daarbij aangehouden. Hij pleegde behoorlijk wat verzet bij zijn aanhouding. Zo probeerde hij agenten kopstoten te geven en trapte meerdere malen tegen de deur van een politiebusje waardoor schade aan het voertuig ontstond. Ook spuugde hij een van de agenten in het gezicht.

Tegen de man wordt uiteraard aangifte gedaan.

Tijdens de aanhouding werden de aanwezige agenten uitgescholden en geïntimideerd door omstanders die het met de aanhouding niet eens waren. Op een gegeven moment werd er zelfs een bloempot in de richting van de agenten gegooid. 

De recherche pakt de zaak verder op en doet onderzoek naar de heling en diefstal van de motor. De verdachte zal verder gehoord worden in een politiecellencomplex.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL