maandag 11 december 2023

Geen Gramsberger Classic TT in 2020

De Gramsberger Classic TT, die op de agenda stond voor zaterdag 20 juni 2020, gaat helaas niet door. De oorzaak laat zich raden… ‘We hebben gekeken naar een eventuele latere datum dit jaar, maar hier zien we geen mogelijkheden toe. Het circuit ligt midden in agrarisch gebied waardoor een latere datum niet wenselijk is vanwege de oogsttijd. En daarnaast zijn er te veel andere onzekerheden’, aldus de organisatie in een reactie.

‘Hierdoor hebben we moeten besluiten de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en pas weer in 2021 een nieuwe Classic TT te organiseren.’ De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor 2021 is daarmee dus zaterdag 19 juni.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen