Geen Gramsberger Classic TT in 2020

De Gramsberger Classic TT, die op de agenda stond voor zaterdag 20 juni 2020, gaat helaas niet door. De oorzaak laat zich raden… ‘We hebben gekeken naar een eventuele latere datum dit jaar, maar hier zien we geen mogelijkheden toe. Het circuit ligt midden in agrarisch gebied waardoor een latere datum niet wenselijk is vanwege de oogsttijd. En daarnaast zijn er te veel andere onzekerheden’, aldus de organisatie in een reactie.

‘Hierdoor hebben we moeten besluiten de Classic TT voor dit jaar af te gelasten en pas weer in 2021 een nieuwe Classic TT te organiseren.’ De Gramsberger Classic TT wordt altijd verreden op de zaterdag voor de TT van Assen. De voorlopige datum voor 2021 is daarmee dus zaterdag 19 juni.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.