MOTOR.nl onderzoekt: waar is Bimota?

Bimota failliet? Hé, waar hebben we dat eerder gehoord? Iets meer dan ons lief is en dus geloofden we het dit keer niet direct. En alsof het zo moest zijn, zit MOTO73-redacteur Tom momenteel in de omgeving van Rimini en dus ging hij even polshoogte nemen aan de Via Lea Giaccaglia 38 in Rimini. Het adres waar Bimota het hoofdkantoor had. Had ja helaas, zoals in onderstaande film prima te zien is. Het is duidelijk zichtbaar dat het echt mis is bij Bimota. De letters zijn van het hoofdkantoor gehaald en het gebouw staat te koop. Let ook even op de krant die triest uit de brievenbus steekt…

Volgens goed geïnformeerde Bimota-bronnen zou ergens in de buurt een soort van fabriekshal moeten zijn, waar de overgebleven onderdelen zijn opgeslagen. Alleen niemand wist ons precies te vertellen waar. Een korte zoektocht leert dat de verhuizing een eenvoudige klus moet zijn geweest omdat alles nu 150 meter verderop ligt opgeslagen.

Inderdaad, een kille loods op een ongezellig maar typisch Italiaans industrieterrein. Hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden voor de toekomst van Bimota. Want zo’n mooi merk mag niet op deze manier verdwijnen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL