MV Agusta komt met de 2020 Dragster 800 RR TheArsenale

Het is een bekend recept van MV Agusta om een special te maken van in dit geval een Dragster 800 RR. Iets dat wij absoluut niet erg vinden als je naar de TheArsenale-variant kijkt. De wat voor variant? Om eerlijk te zijn hadden wij er ook nooit van gehoord, maar het gaat om een van ‘s werelds meest exclusieve online retailconcepten. Het aanbod van TheArsenale varieert van straalvliegtuigen tot motorfietsen, van waanzinnige accessoires tot aan zeer luxe kleding.

De basis van deze special is uiteraard het 800 RR-productiemodel, met de 798cc-driecilinder die goed is voor 140 pk en een top van rondom de 250 kilometer per uur heeft.

“We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking met TheArsenale. We werden meteen verleid door de pioniersgeest en de extreme benadering van luxe winkels. Alleen de beste, meest exclusieve modellen staan in hun online virtuele garage.”

Ratmir Sardarov, Director van MV Agusta Motor S.p.A,

Surf voor meer informatie naar https://thearsenale.com/products/dragster-800-rr-x-thearsenale. Daar zul je helaas geen prijs vinden, wel een optie om een demo aan te vragen. Als je durft…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL