Test BMW F900R en BMW F900XR 2020

Het moet de nodige bezorgde gezichten hebben opgeleverd, de scherpe prijsstelling van de F900R waarmee BMW het segment van de middenklasse-nakeds torpedeert. In het verlengde van die naakte R doet ook de F900XR z’n intrede, BMW’s visie op het zo populaire segment der middenklasser hoogpoten waarin zij nog niet actief waren. ‘En de BMW F850GS dan?’ Ik hoor het je denken. Die heeft inderdaad iets van een middenklasser hoogpoot, maar is natuurlijk gewoon een échte allroad. Met middenklasse-hoogpoten doel ik op motorfietsen zoals de Yamaha Tracer 900. Die met een zithouding van een allroad, maar met ...

Doorgaan met lezen?

Dit artikel is alleen voor onze abonnees. Om verder te lezen dien je een abonnement op MotorNL Digitaal of MOTO73, Promotor of Classic & Retro te hebben. Heb je al een abonnement? Dan kun je hier inloggen.

Nog geen abonnement?

Vanaf €2,99 per maand kun je alles lezen van MOTO73, Promotor en Classic & Retro.

Klik hier en start nu met lezen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • D.Lokhorst 07/02/2020 at 15:22

    Ik hoopte dat dit de echte vervanger voor mijn TDM 900 kon worden. Maar met een dergelijke kleine tank sta ik helaas te vaak bij de pomp.

    Antwoord