Mysterieus nieuws Yamaha!

Op een speciale website met aftelklok en een uiterst prikkelend filmpje, maakt Yamaha de wereld lekker voor wat twee nieuwe modellen lijken te zijn. Brengt Yamaha de langverwachte driecilinder sportmotor?

Als eerste wordt in een flits een scooterblok getoond, waarna een bevallige digitale dame ons een glimp toont van wat de neus van een forse motorscooter. Leuk natuurlijk, maar wat daarna komt maakt ons pas echt wakker. Schetsen van een scherpgelijnde sportmotor!

Verdere gegevens ontbreken geheel, dus het blijft gissen of het de driecilinder supersport met, zeg zo’n 675cc is, waarmee Yamaha vele verwachtingen waar zou maken. Kijkend naar de tekeningen, lijkt dat onwaarschijnlijk. Valt die droom dan in duigen?

Misschien wel, want de verhoudingen en bijvoorbeeld de iele achterbrug, wijzen meer in de richting van iets wat Yamaha ons onlangs op de Tokyo Motorshow presenteerde. Aldaar stond namelijk het R25 conceptmodel met een 250 cc tweecilinder en de verwachting is dat Yamaha deze met een kleine week presenteert, samen met de R3, een 300 cc variatie.

Een kleine domper voor de ‘full power’ motorrijder, maar goed nieuws voor mensen met een licht A2 rijbewijs!

Zelf zien en mee aftellen? Klik hier voor Yamaha’s teaser.

[justified_image_grid ids=19613,19614,19615,19616,19617]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL