Haast geboden, als je een Honda CBR650F wilt winnen!

Tot woensdag 19 maart 24.00 uur heb je de mogelijkheid om een droomteam aan te melden, zodat je kans maakt om een gloednieuwe Honda CBR650F ter waarde van € 8.999,- te winnen. Pik zes coureurs uit (twee in MotoGP, twee in Moto2 en twee in Moto3), overschrijd het budget van twaalf miljoen niet en vul het inschrijfformulier in op www.wacosoft.nl/motor. Een extra motivatie voor deelname kan ook het feit zijn dat er verschillende superstars meedoen aan de GP Droomteam Competitie 2014! In een aparte competitie gaan zij de strijd met elkaar aan en kun jij jouw team vergelijken met hun gemaakte keuzes. Ben jij een betere teammanager dan bijvoorbeeld onze eigen GP-coureurs, Scott Deroue en Bryan Schouten? De actuele stand van de Superstar-competitie vind je hier op motor.nl en in de bladen besteden we uiteraard ook aandacht aan onze ‘speciale’ deelnemers.   

Aan de GP Droomteam Competitie 2014 doen onder meer mee:
Michael van der Mark (WK Supersport-coureur)
Tony Covena (WK Supersport-coureur)
Wayne Tessels (EK Superstock 600-coureur)
Koen Zeelen (EK Superstock 600-coureur)
Bryan Schouten (WK Moto3-coureur)
Scott Deroue (WK Moto3-coureur)
Jarno Janssen (teammanager RW Racing GP en voormalig GP-coureur)
Patrick van den Goorbergh (commentator Eurosport en voormalig GP-coureur)
Jurgen van den Goorbergh (voormalig MotoGP-coureur)
Robin Mulhauser (WK Moto2-coureur)
Robert Schotman (Red Bull MotoGP Rookies Cup-coureur)
Bo Bendsneyder (Red Bull MotoGP Rookies Cup-coureur)

Foto RW Racing GP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.