Nieuwe Yamaha Exclusief-dealer: RB Motoren

Per januari 2018 is het in De Bilt gevestigde RB Motoren de nieuwste aanvulling op de lijst van Yamaha Exclusief dealers. Met deze stap kan RB Motoren de klant nog beter van advies en assistentie voorzien.

RB Motoren is al vijftien jaar Yamaha-dealer, maar heeft nu de overstap gemaakt naar het exclusieve dealerschap van Yamaha motoren en motorscooters. Om dit te onderstrepen krijgt de showroom van RB Motoren ook een make-over en wordt geheel volgens de nieuwe Yamaha 3-block strategie ingericht. Op zaterdag 3 maart a.s. wordt de nieuwe showroom van RB Motoren feestelijk geopend en vanaf dat moment kan elke Yamaha-liefhebber heel overzichtelijk vinden wat hij of zij zoekt.

Als Yamaha Exclusief dealer heeft RB Motoren natuurlijk ook alle expertise in huis om elke Yamaha tot in de puntjes te verzorgen. Daarnaast is er ook meer ruimte gecreëerd voor accessoires, kleding en overige Yamaha producten.

Adres

RB Motoren
Weltevreden 24A
De Bilt

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL