Nieuwe TomTom: Rider 550

De nieuwe TomTom RIDER 550 heeft verschillende nieuwe functies, is sneller, slimmer en beter verbonden met het internet.

De TomTom RIDER 550 is volledig draadloos en er is geen computer meer nodig om updates te installeren. Updaten gebeurt via Wi-Fi en de meegeleverde Lifetime Services. De nieuwe TomTom RIDER 550 heeft bovendien toegang tot TomTom Road Trips, waar je meer dan 150 exclusieve routes kunt downloaden. Zo kun je je ultieme motoravontuur nog makkelijker voorbereiden. De nieuwe, snellere quad-coreprocessor biedt betere prestaties en een vlottere navigatie-ervaring. Ook kun je met je smartphone communiceren via stemassistenten van Siri en Google. Zelfs smartphoneberichten kunnen voorgelezen worden via een headset.

Net als bij de vorige modellen in het assortiment heeft de TomTom RIDER 550 een handschoenvriendelijk 4.3”-touchscreen. Ook kunnen motorrijders de ritten opslaan die ze rechtstreeks op het apparaat hebben genomen. De TomTom RIDER 550 wordt geleverd met duizenden speciaal geselecteerde Points of Interest (PoI).

De nieuwe TomTom RIDER 550 is vanaf de eerste week van april beschikbaar in Europa voor €399,-. In de voorverkoop is de TomTom RIDER 550 vanaf medio maart beschikbaar.

Het complete pakket beschikbare accessoires, zoals een auto-montageset, antidiefstalsysteem en een beschermende draagtas worden geleverd bij de TomTom RIDER 550 Premium Pack. Die is verkrijgbaar bij speciaalzaken voor €499,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.