Nieuwste Marquez replica met Pull & Bear-design

Bijna vanzelfsprekend bevat de nieuwste Marquez replica goudtinten. Alles wat de pas 26-jarige Spanjaard aanraakt lijkt in goud te veranderen. In Thailand pakte hij alweer zijn zesde MotoGP-titel en zijn achtste wereldtitel in totaal. Die titel geeft de Shoei Marquez replica een extra feestelijk tintje.

Prijs € 869
De Shoei X-Spirit III vormt de basis voor de Marquez Motegi3 TC-2, zoals de exclusieve helm officieel te boek staat. De replica speelt zich vooral in de kijker met het kleurrijke Pull & Bear-design, waar blauw- en goudtinten de boventoon voeren. De schaal is er in vier maten. Dat garandeert een optimale basispasvorm zonder extra dikke binnenschaal. De pasvorm kun je overigens dankzij verschillende wangkussens verder finetunen. Standaard levert Shoei de helm met een blank vizier en een extra groot Pinlock anti-condens vizier. De integraalhelm ligt voor de prijs van € 869 vanaf december 2019 in de winkel. Hij is er in de maten XS tot en met XXL.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL