Samen met Herlings naar de film

Wie geen genoeg kan krijgen van het succes van het gouden Nederlands team bij de Motocross of Nations komt 25 november maximaal aan zijn trekken. Die avond zijn Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Calvin Vlaanderen en Roan van de Moosdijk in theater Markant Uden. Jij kan daar ook bij zijn.

Meet & greet
Tijdens de avond is de première van de film ‘Code Oranje – De weg naar goud bij de MXoN’. De documentaire bevat meer dan een uur aan unieke beelden van de voorbereiding, teambesprekingen, trainingen, interviews en meer. Natuurlijk komt ook het succesvolle wedstrijdweekend zelf ruim aan bod. Voorafgaand aan de voorstelling interviewt NOS-motorcrosscommentator Sebastiaan Timmerman de rijders op het podium. Na de film zijn Glenn, Calvin, Jeffrey en Roan er voor een meet & greet, foto’s en handtekeningen. Er zijn kaarten voor half zeven en voor negen uur.

Kaarten bestellen
Wil je alvast een voorproefje van de film bekijk dan hier de trailer. Bovendien kun je hier ook kaarten – twintig euro per stuk – bestellen. Heb je vooraf zin een saté met friet? Bestel dan een arrangement met film en diner voor dertig euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL