donderdag 18 april 2024

2020 Indians te zien op de Bigtwin Bikeshow

Tijdens de Bigtwin Bikeshow – vrijdag 1 t/m zondag 3 november in Houten – is de 2020 Indian Motorcycle line-up voor het eerst te zien in Europa. Helaas ontbreekt de gisteren geïntroduceerde Challenger.

Op vrijdag 1 november om 15.00 uur worden de Scout Bobber Twenty en Scout 100th anniversary onthuld . Ook kun je dan de gerestylde heavy weight modellen met de nieuwe Thunderstroke 116-blok bekijken.

En daarmee houdt het niet op! Ook de custom board tracker staat er. Die is gebouwd in kader van de Indian Motorcycle Custom Contest. 

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen