2020 Indians te zien op de Bigtwin Bikeshow

Tijdens de Bigtwin Bikeshow – vrijdag 1 t/m zondag 3 november in Houten – is de 2020 Indian Motorcycle line-up voor het eerst te zien in Europa. Helaas ontbreekt de gisteren geïntroduceerde Challenger.

Op vrijdag 1 november om 15.00 uur worden de Scout Bobber Twenty en Scout 100th anniversary onthuld . Ook kun je dan de gerestylde heavy weight modellen met de nieuwe Thunderstroke 116-blok bekijken.

En daarmee houdt het niet op! Ook de custom board tracker staat er. Die is gebouwd in kader van de Indian Motorcycle Custom Contest. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?