Suzuki V-STROM 1050XT First Edition exclusief voor Nederland

Zo dan, Suzuki komt speciaal voor de Nederlandse markt met de V-STROM 1050XT First Edition. Deze extra rijk uitgeruste V-STROM is direct te bestellen vanaf 16.999 euro. Of dat veel duurder is? Valt wel mee… En wat je daarvoor krijgt? Allereerst alles wat de ‘gewone’ 1050 ook heeft.

Daarnaast is elk exemplaar met het First Edition-accessoirepakket voorzien van een speciaal genummerd zadel, handvatverwarming en LED-mistlampen. Daarnaast wordt ‘ie geleverd met een zilverkleurige aluminium zijkofferset inclusief twee koffers met een inhoud van 37 liter. Verder kan je kiezen tussen het TomTom Rider 550 World-navigatiesysteem óf een zilverkleurige aluminium topkoffer met een inhoud van 38 liter.

(Tekst loopt verder onder deze galerij)

In totaal worden er 25 stuks van de First Edition geleverd.

De Suzuki V-STROM 1050XT First Edition is direct te bestellen via elke Suzuki Motoren-dealer. In het eerste kwartaal zullen alle V STROM 1050XT First Editions feestelijk afgeleverd worden op een centrale locatie in Nederland.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Eric Dinkla 24/01/2020 at 14:20

    Ik vind dat Suzuki goed aan de weg timmert met de V-STROM 1050XT First Edition en dat zegt een BMW rijder

    Antwoord