dinsdag 16 april 2024

Film: Standbeeld voor Boet van Dulmen

Nog altijd is de 71-jarige Boet van Dulmen dé held van Ammerzoden, het dorp bij Zaltbommel waar jarenlang een beroemde wegrace plaatsvond en waar Van Dulmen geboren werd en nog altijd woont. Niet zo vreemd, want er wonen nog geen 4.000 mensen waardoor iedereen elkaar in ieder geval van gezicht kent. Maar vaak beter.

Een mooi eerbetoon aan ‘Boet’ was er echter niet te vinden in de Gelderse plaats. Tot afgelopen weekeinde! Want op initiatief van Joost de Wit is samen met enkele andere ondernemers een blijvende herinnering aan het dorp én aan de oud-coureur gegeven in de vorm van een prachtig borstbeeld.

Omroep Gelderland was erbij en maakte onderstaande reportage.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen