donderdag 8 juni 2023

Ducati Diavel 1260 S wint Good Design Award

Menig motorrijder raakte in vervoering toen hij op de EICMA van 2018 oogin oog stond met de Diavel 1260. De strakke moderne stijl viel zeer in de smaak. Niet alleen bij motorrijers, ook architecten en designers vonden de Ducati een toffe machine, de eerder in maart 2019 ook de prestigieuze Europese designprijs, de Red Dot Award, won.

Vorige week sleepte de de Diavel 1260 de zoveelste internationale trofee binnen: de Good Design Award. De prijs wordt toegekend door het Chicago Athenaeum, Museum of Architecture and Design, en door het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies, waardoor het een zeer gewilde prijs is, die al bijna 70 jaar een wereldwijde erkenning is voor uitmuntend design.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image