V-Strom 1000 Concept

De nieuwe V-Strom is uitgerust met een compleet nieuw ontwikkeld 1000 cc V-twin motorblok. Dit belooft een ongekend koppel en vermogen voor een moeiteloze acceleratie in iedere versnelling. De motor is voorzien van een aluminium lichtgewicht frame wat de rijeigenschappen beter moet maken. De nieuwe V-Strom heeft fraaie 10-spaaks velgen en beschikt over radiaal gemonteerde Tokico remklauwen.

Naast het elektronische antiblokkeersysteem is de V-Strom ook uitgerust met een elektronisch traction control systeem voor een optimale controle. De goudkleurige upside-down voorvorkpoten geven de Japanner een stoere uitstraling en moeten, in combinatie met de instelbare achterschokbreker, voor een goede wegligging en beter rijcomfort zorgen. De Adventure Sports is uitgerust met een compleet geïntegreerde kofferset.

De nieuwe V-Strom 1000 is op de Intermot in Keulen gepresenteerd als een conceptmodel en zal naar verwachting eind 2013 beschikbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL